Upcoming live music at Klatre

Major Fluke

28 Juli og 29 Juli 2023

Major Fluke fra Narvik og Trondheim oppstod da de to låtskriverne og barndomsvennene bak navnet endelig slo sammen hodene og ideene og jobbet fram debutskiva og LP'en "Years Ahead Hours Behind" i 2020. Etter det har de samlet et stødig liveband og kanskje hevdet seg som en av Nord-Norges best bevarte hemmeligheter ved at de har høstet fremragende kritikker for de konsertene de har spilt så langt. Major Fluke har også satt spor lenger sør da de ble stemt frem til finalen i Bandwagon Trøndelag, samt vært en gjenganger på lokalradio i Trondheim. Hele skiva samt nyeste singel "Goodbye Dubai" er å finne på Spotify etc. hvor også enda en singel er på trappene til å bli sluppet.

All den tid de er vant til å spille egenprodusert materiale, trør de denne gang utenfor vante stier og stiller med en betydelig del coverlåter i de sjangerere de selv liker best. Vi kan vente oss låter av Tom Petty, Jayhawks, Rolling Stones, Ryan Adams, Neil Young og deromkring, samt noen 90-talls favoritter og hvem vet egentlig hvor haren hopper denne gang?

Major Fluke har aldri klamret seg særlig fast i ett format eller èn sjanger, men heller overrasket med hvilke låter, musikere og instrumenter de har med seg, og vi lover derfor en unik opplevelse også på Klatrekafeen denne helga fra et band du garantert kommer å høre mer om i nærmeste fremtid.

" Major Fluke er et band som utelukkende spiller eget materiale, og som fortjener større oppmerksomhet enn bandet har fått til nå. Sangene deres er varierte med gode og spennende melodilinjer, og stilmessig flyter Major Fluke mellom flere punkter, og er egentlig vanskelig å kategorisere – om det i det hele tatt skulle være noe poeng.
Det er rock, ballader, blues, indie og innslag av country. Tekstene er også gode og krever noe av publikum. Det anbefales sterkt å lytte til dette bandet når Major Fluke spiller neste gang. "
(Jan Westby, Fremover 30/10-22)


Billetter


Sigrun Loe Sparboe

23 September 2023

Sigrun Loe Sparboe er låtskriver og artist fra Harstad som denne høsten er ute på en omfattende nordnorgesturne. Sigrun lager vakker visekunst som kryper inn under huden på deg og treffer rett i hjerterota.

Hun har en sterk musikalsk nerve i det hun gjør, og har en fantastisk flott evne til å skildre hverdagslivet på en poetisk, men likevel jordnær måte. Artisten med den unike tilstedeværelsen på scenen, har de siste årene spilt flere hundre konserter rundt om i hele Norge og vunnet flere priser for sin musikk.


Turneen er støttet av Norsk kulturfond.


Meg seg på scenen har hun:

Mattias Krohn Nielsen-gitar

Sverre Tollefsen Laupstad-tangenter


Billetter


Shades Of Dire Straits

30 Juni og 1 Juli 2023

“Shades of Dire Straits is a well recognized Norwegian Tribute band. The band has 5 members, and located North of the Polar circle. The band playes Dire Straits music with passion and their own touch. They are truly fantastic ambassador`s for one of the greatest band in British rock history”

Band;

Tore Sivertsen:

- lead vocal/ lead gitar

Yngve Pettersen:

- bass/ backing vocal

Karl Aksel Vik:

- saxophone

Roger Olsen:

- drums/ backing vocal

Torje Sivertsen

- guitar


Billetter