Om oss


KLATREKAFÉEN

– The One and Only

– Litt bar, litt kafé, litt pub, litt alt – men helt igjennom trivelig.


På Klatrekaféen kan du risiskere å møte alt fra klatrere til bobilturister, sjarkfiskere, skikjørere og kunstnere. Det er det som gjør Klatrekaféen spesiell.

For å sitere Stein P Aasheim: “… en underlig hybrid av engelsk pub, nepalsk tea house, fortausrestaurant i Nice og base camp på Everest.”

Altså et sted hvor de fleste vil trives. Her kan du oppleve live-musikk hver uke gjennom sommeren, men du får deg noe godt å drikke.

Klatrekaféen har alle rettigheter og en variert meny.

Større grupper kan bestille bord på telefon: 47 4149 8312


Vi tar gjerne mot grupper og lager en flott opplevelse for deg om dere har et spesielt arrangement.

Nord Norsk Klatreskole og Klatrekaféen kan skreddersy arrangementer for deg og din bedrift og gi en opplevelse som varer. La ordene snakke for seg selv: hav, høyde og hygge. Alt dette med full pension enten i våre egne brygger på ‘Den Siste Viking’ eller med hotellovernatting. Alt etter hvor mange dere er eller hvilken standard dere ønsker. Vi ordner selvfølgelig mat etter nordnorsk tradisjoner, og vi kan bare si at opplevelsene ikke er slutt selv om dagens aktiviter er over.

Aktivitetsutvalget i Lofoten er svært variert, for at nevne noe: fjellklatring, fjellturer, strandhugg med gummibåt til Skrova og Trollfjorden. fisketurer med M/S Symra, havørnsafari, galleribesøk eller seiltur med fembøring. Ønsker man også å få faglig utbytte finns det kurs- og konferansefasiliteter. Alt tilrettelegger selvsagt etter ønske og årstid.
HENNINGSVÆR – HJERTET AV LOFOTEN

Henningsvær – et at Lofotens eldste fiskevær. I dag bor det ca. 500 fastboende i ‘værret’ og er et levende fiskevær både sommer og vinter.

Klatrekaféen ligger sentralt i havna og er det perfekte utgangspunkt for å utforske Henningsvær og resten av Lofoten.Meny

Innstillinger